Een partnership bij Samenwerkend NL levert u als ondernemer of bedrijf veel voordelen.

Behalve dat u kunt deelnemen aan raamcontracten kunt u bovendien, onder bepaalde voorwaarden, toetreden tot het bedrijvencollectief van voorkeursleveranciers ofwel preferred suppliers van Samenwerkend Nederland

 

Een partnership als preferred supplier …. wat levert u dat op?

Heeft u een Partnership bij Samenwerkend Nederland, dan bent u voorkeursleverancier en profiteert u van de volgende voordelen:

  • U levert uw diensten aan overheid en bedrijfsleven, via Samenwerkend NL;
  • U genereert samen met andere bedrijven en onder begeleiding van Samenwerkend NL extra business;
  • U maakt gebruik van inkoopvoordelen en verbetert daarmee uw continuïteit.
  • Samenwerkend NL ondersteunt en begeleidt het bedrijvencollectief van preferred suppliers en stelt bovendien haar overheidsnetwerk en haar netwerk van bedrijven en (zelfstandig) professionals voor hen open.

Wilt u eerst eens kennismaken?

Schrijf u dan in voor een kennismakingsbijeenkomst met opdrachtgevers op uw vakgebied en krijg daarna bovendien toegang tot besloten LinkedIn-groepen met deze opdrachtgevers.

Kennismakingsbijeenkomsten

Onze kennismakingsbijeenkomsten hebben het doel te komen tot publiek-private samenwerking en worden regulier georganiseerd in het midden van het land, met een grote variatie aan onderwerpen, waar functionarissen worden uitgenodigd uit gastgemeenten en referentiegemeenten. Zie voor meer informatie de bijeenkomsten-agenda op deze website.
Tijdens onze bijeenkomsten komen functionarissen van gemeenten, woningcorporaties, Rijkswaterstaat en bedrijven samen en leggen hun praktijkproblemen op tafel.
De voorkeursleveranciers van Samenwerkend Nederland hebben de unieke kans om een oplossing aan te dragen, vaak gevolgd door een samenwerking.

Partnership

Heeft u interesse in een Partnership? Doe hier een aanvraag!