Als u de kansen voor uw product of dienst in een aantal landen wilt weten, zonder uitgebreid marktonderzoek te doen, dan is een Market Quick Scan een goede oplossing.

Een eerste indruk van uwe kansen

Met onze Market Quick Scan hoeft u niet te reizen om een eerste indruk te krijgen. Samenwerkend Nederland heeft een netwerk van export specialisten in meer dan 30 landen. Zij kijken naar uw product of dienst en rapporteren over de volgende aspecten:

  • Hoe passend is uw product of dienst in hun markt? Is uw aanbod nuttig en past het bij de lokale cultuur, gebruiken of trends?
  • Publiek beschikbare gegevens over marktomvang, zodat u weet waarover u het heeft.
  • Mogelijke distributiekanalen.
  • Mogelijke concurrentie en welke prijzen gebruikelijk zijn.
  • Algemene aanbevelingen voor deze markt.

Dit resulteert in een compact document per land (klik hier voor voorbeelden), in het Engels. Als u bepaalde aandachtspunten of specifieke vragen heeft, dan besteden wij hier ook aandacht aan.

Goedkoper dan zelf op pad gaan

De prijzen voor onze Market Quick Scan wisselen per land:

 

USA, Japan, Australië, Nieuw Zeeland, Singapore, VAE 600 euro
West Europa, Maleisië, Saoedi Arabië 500 euro
China, Taiwan, Rusland, Brazilië, Kenya, Ghana, Turkije, Palestina, Jordanië, Iran, Polen, Hongarije, Roemenië, Griekenland, Tunesië 400 euro
Thailand, Vietnam, India, Egypte 300 euro

 

De tarieven zijn exclusief BTW. Wilt u meer weten over landen die hier niet bij staan? Neem dan contact met ons op. De Market Quick Scan wordt meestal opgeleverd binnen twee weken. Op deze manier krijgt u een goed beeld voor welke landen u aanvullend marktonderzoek wilt doen of waar u zelf naar op pad wilt.