Analyse online marketing en communicatie

De online marketing analyse is een pragmatische toets die u inzicht geeft in de effectiviteit van uw online marketing. De uitslag geeft een duidelijk overzicht van sterke punten en ontwikkelpunten.

De uitslag van de toets behandelen wij strikt vertrouwelijk en daarbij waarborgen wij uw privacy te allen tijde.

Voor wie is de analyse

Voor ondernemers en managers. Verder is het belangrijk dat u beslissingsbevoegd bent. Voldoet u aan deze voorwaarden? Volg dan onderstaande stappen en begin met de analyse.

Vul uw gegevens in

Aan het begin van de Online marketing analyse verzoeken wij u vriendelijk om uw gegevens in te vullen. Wij vinden uw privacy belangrijk. Uw persoonlijke gegevens, gegeven op deze website, gebruiken wij voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld: u van relevante informatie voorzien en ondersteuning mogelijk maken.

Beantwoord de vragen

Zorg ervoor dat u iedere vraag begrijpt: lees hem zo vaak als nodig is. Blijf niet te lang bij een vraag stilstaan. Als een antwoord anders zou zijn wanneer u naar het verleden kijkt dan wanneer u naar het heden kijkt, geef dan het antwoord dat voor het heden geldt.

Verzend de analyse

Nadat de Online markering analyse is afgenomen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Dit consult is geheel vrijblijvend en zal maximaal een half uur duren. In dit gesprek zullen de bevindingen uit de analyse met u besproken worden. Uiteindelijk zal er een advies naar voren komen waarmee u de resultaten van uw online marketing kunt verbeteren

Analyse online marketing en communicatie.