Start hier de analyse van uw financiële bedrijfsrendement. Bovendien ontvangt u een aanbod voor samenwerking als voorkeursleverancier van Samenwerkend Nederland

Samenwerkend Rendement

Bij Samenwerkend Nederland is een pool van boekhouders en financiële professionals aangesloten die rendement voor uw bedrijf kunnen opleveren op het gebied van uw boekhouding en financiële zaken. Zij zijn uiteraard gediplomeerd en de meesten hebben ruime ervaring. Van onze boekhouders en financiële experts wordt geëist dat zij zich continu blijven bijscholen. U krijgt altijd de juiste expert, want bij uw aanvraag wordt gekeken naar een goede match tussen uw organisatie en de beschikbare professional, welke mede gerelateerd wordt aan de ervaring die de financieel expert heeft in uw bedrijfssector.

Wilt u gratis kennismaken met onze financiële dienstverlening?

Samenwerkend rendementMaak gebruik van een gratis kennismaking met een collectief voordeel via Samenwerkend Rendement. U ontvangt een scan van uw boekhouding met de focus op belastingreductiemogelijkheden, en desgewenst een ‘no cure no pay’ second opinion op de jaarrekening en/of aangifte en om op basis daarvan te bepalen waar fiscale en financiële besparingsmogelijkheden liggen.

De volgende expertises bieden wij aan:

Financiële administratie en financial controlling

U krijgt via Samenwerkend NL toegang tot deskundigen die volledig gespecialiseerd zijn in financieel management, hoogwaardige administratieve dienstverlening, jaarrekeningenwerk en samenstelopdrachten, management controlling en grootboekbeheer.

Fiscale advisering en ondersteuning

U krijgt via Samenwerkend NL toegang tot fiscaal deskundigen die pro-actief adviseren. Er wordt zeker geen fiscaal voordeel vergeten en er wordt altijd optimaal gebruik gemaakt van de laatste mogelijkheden op het terrein van administratieve automatisering. De professionals geloven stellig in de juiste combinatie van zekerheid (accountant) en creativiteit (fiscaal) en bieden een meerwaarde aan hun cliënten door nadruk te leggen op samenwerken en zinvol zaken doen!

Accountancy

De accountant wordt door ondernemers beschouwd als dé raadgever bij belangrijke beslissingen over de bedrijfsvoering en speelt een zeer belangrijke rol in de financiële analyse van een bedrijf, zorgt voor controle op verslaglegging en geeft adviezen aan de directie. Onze samenwerkende partners zijn vanzelfsprekend goed met cijfers en kritisch, maar tegelijkertijd zijn de communicatieve en sociale vaardigheden van onze accountants ook van groot belang voor een prettige samenwerking.

Salarisadministratie

Salarisadministrateurs zorgen ervoor dat ruim 9 miljoen werkende Nederlanders maandelijks op tijd en correct hun salaris ontvangen. Dat dit vak meer omvat dan administratieve bezigheden is duidelijk. Door digitalisering en automatisering van processen zijn de administratieve vakgebieden continu in ontwikkeling. Bovendien volgen wet- en regelgeving elkaar in rap tempo op. Dat maakt dat een professionele Salarisadministrateur altijd up-to-date moet blijven. Onze samenwerkende partners blijven bij in hun vakgebied en zijn in staat om u volledig te ontzorgen.

Heeft u interesse in deze ondersteuning? Doe hier een aanvraag en u ontvangt een uitnodiging om voorkeursleverancier te worden van Samenwerkend Nederland