De Branchejurist

Samenwerkend Nederland faciliteert een volledig pakket van administratieve en juridische hulp voor werkend Nederland met haar organisatieonderdeel “De Branchejurist”.

Administratieve en Juridische hulp voor bedrijven en (zelfstandig) professionals

Werkend Nederland heeft een doel voor ogen. Dat is de dienstverlening of het product. Laten we het de ‘hoofdzaak’ noemen, dat veel aandacht en inspanning van een bedrijf vraagt. De focus op het hoofddoel kan een valkuil zijn om bijzaken uit het oog te verliezen. Zoals een goede rechtsbescherming, een up to date administratie, een gedegen personeelsbeleid, financiering, contracten, verzekeringen, software, auto, huur; ga zo maar door. Daarom is er De Branchejurist

Maak gratis kennis met een juridische check-up van de Branchejurist

Maak gebruik van een gratis kennismaking met een collectief voordeel via De Branchejurist. U ontvangt een gratis legal check-up ter voorkoming en zonodig ter beperking van juridische, financiële en andere risico’s als schadeclaims aan uw bedrijfsadres. Desgewenst kunt u gebruikmaken van een eerste incasso op ‘no cure no pay’-basis.

Professionals

Branchejurist

In het bedrijfsonderdeel De Branchejurist werken allerlei professionals met elkaar samen. Juristen, advocaten, mediators, lobbyisten, financieel adviseurs, accountants, administrateurs, ICT-consultants, secretaresses, officemanagers, personeels- en HRM-adviseurs, incassospecialisten, facilitair adviseurs en verzekeringsadviseurs. Zij helpen werkend Nederland de focus op de hoofdzaak te houden, juist door hen ondersteuning bij alle bijzaken te bieden. Zij zijn zelfstandig, ervaren, pragmatisch en oplossingsgericht.

Kostenbesparend

De Branchejurist houdt de kosten in de hand door de juiste professional te selecteren en waar mogelijk kortingen te realiseren. De concrete hulpvraag staat centraal en wordt opgelost.

Over De Branchejurist

Binnenkort leest u meer over De Branchejurist

Hoe werkt De Branchejurist?

Binnenkort leest u meer over De Branchejurist

De incassodiensten van De Branchejurist

Binnenkort leest u meer over de incassodiensten van De Branchejurist

Heeft u interesse in deze ondersteuning? Doe hier een aanvraag!